Petje af zoekt Kindercoaches

tiel • Petje af is een naschools programma voor kinderen die wel een (klein) steuntje in de rug kunnen gebruiken. In Tiel komt dinsdagmiddag een groep kinderen van 10-14 jaar bijeen op de Molenwerfschool aan de Priorlaan 1 in Tiel om kennis te maken met inspirerende gastdocenten. Zo ontdekken ze de wereld en ontwikkelen ze een positief zelfbeeld en perspectief voor de toekomst.

De kinderen worden begeleid door coaches. Zij hebben een belangrijke taak met veel uitdaging. De coaches onderhouden ook de contacten met de ouders en gaan mee met bedrijfsbezoeken en uitstapjes. Petje af Tiel is dringend op zoek naar coaches: hoe meer begeleiders, hoe meer kinderen dan de kans krijgen mee te doen aan dit leerzame project. Het gaat om vrijwilligerswerk waar veel voldoening uitgehaald wordt.

De coaches krijgen een uitgebreid opleidingsprogramma van Petje af Nederland. Ze ontvangen de vrijwilligersvergoeding volgens de fiscale regels en reiskosten worden ook vergoed. Meer informatie via www.petjeaf.nl/tiel of bel 06-83663014 of 0610329298 of stuur een bericht aan tiel@petjeaf.nl.