Struintocht door de Dreumelsewaard

dreumel/tiel • Op woensdag 14 september vindt de maandelijkse struintocht door de Dreumelsewaard onder leiding van wandelcoach Ton Lammers plaats. De wandelaars gaan om 11.00 uur van start bij de Wamelse kant van de pont Tiel-Wamel. 

"Het weer laat zich wat koeler en wellicht natter aanzien dan we de laatste twee maanden gewend waren, maar elk weer is goddelijk weer, zeiden ze vroeger", aldus Lammers, bij elk weertype loopt en hoopt dat anderen weer met hem mee struinen: "De afwisseling in terrein, bloemen, struiken, bos en strand is groot in dit gebied." 

Aanmelden

Wie zin heeft om mee te lopen, kan Ton Lammers het beste even vooraf bellen of een mailtje sturen. Zijn telefoonnummer is 06 405 85 920 en zijn mailadres ton.lammers@gmail.com. De bijdrage voor deze wandeling is vrijwillig en nooit meer dan 5 euro per persoon.










Heb je zin om mee te lopen dan graag even een bericht via de mail of telefoon vooraf. Mijn nummer is 06-40585920. Mijn mailadres ton.lammers@gmail.com.De bijdrage voor deze wandeling is vrijwillig, en nooit meer dan € 5 per persoon.

Graag tot ziens op de 14e in Wamel.

Ton Lammers"