Verzoeknummer voor vrijwilligers Vlindertuin

tiel • Beiaardier Wim Ruitenbeek speelt komende zaterdag van 14.00 tot 15.00 uur verzoeknummers voor de vrijwilligers van de Vlindertuin. Vrienden van de stichting Carillon Tiel maken deze ‘jukebox’ mogelijk om waardering te tonen voor alle vrijwilligers die deze mooie tuin onderhouden. Iedereen uis van harte welkom om de Vlindertuin te bewonderen en te luisteren naar het prachtige carillonspel van één van topbeiaardiers van Nederland. Daarbij is het heel goed toeven in de tuin en naaste omgeving.


Informatie over ondersteuning gezin

eck en wiel • Ingrid Veerman van Humanitas en Lieke van der Heijden van Buurtgezinnen vertelden zaterdag de vele bezoekers van de Zomerfair bij de Heerlijkheid in Eck en Wiel over hun projecten. Beiden zetten zich in om gezinnen 'die het even pittig hebben' te ondersteunen. Bezoekers van hun kraam konden onder andere raden hoeveel knikkers er in een vaas zaten. Het ongelofelijke gebeurde; iemand raadde het precieze aantal van 222 knikkers. Zij ontvangt  een spellenpakket als prijs.


Koeknuffelen 

erichem/ochten • Sharon van Sterkenburg bracht woensdagmiddag met haar knuffelkoeien van Koeknuffelen Erichem een bezoek aan de bewoners van Zorgcentrum Elim in Ochten. De bewoners waren erg enthousiast en vonden het erg leuk om met de koeien te knuffelen.


Kersenmiddag De Zonnebloem

tiel • De afdeling Tiel van De Zonnebloem hield de jaarlijkse kersenmiddag. Alle gasten kregen tijdens de middag een drankje én friet met een kroket. Na afloop kregen de gasten bovendien een bakje kersen.


Ontmoetingen in de Gaard een succes

ingen • Eens in de veertien dagen kunnen dorpsbewoners van Ingen elkaar ontmoeten in de Gaard. Tijdens de vakantieperiode waren veel inwoners blij elkaar weer te ontmoeten. Op woensdag 24 augustus van 14.30 tot 16.30 uur zijn inwoners opnieuw welkom. Info: Welzijn Rivierstroom, tel. 0344 602337.


Collecte Hertenkamp

tiel • In de week van zondag 28 augustus tot en met zaterdag 3 september houdt het Hertenkamp Tiel haar jaarlijkse collecte. De opbrengst wordt bestemd voor het renoveren van de wandelpaden in het park, zodat oudere stadsgenoten en ouders met kinderwagens er veilig en schoon kunnen wandelen. Er kan niet in heel Tiel gecollecteerd worden. Dus wie de collectanten in de wijk of op zaterdag 3 september bij de ingangen van winkelcentrum Westlede níet ziet, kan een gift overmaken op bankrekeningnummer NL93 RABO 0146 9669 61 ten name van de St. Hertenkamp Tiel.