• Roué Verveer trapt af met 'Zo goed als nieuw'.
• Roué Verveer trapt af met 'Zo goed als nieuw'. Foto: Raul Neijhorst

Roué Verveer trapt af in Agnietenhof

tiel •  De mussen zijn nog aan het herstellen van de hitte van de afgelopen weken, maar bij de Agnietenhof zullen ze eind september weer van het dak vallen. Dit keer rollend van het lachen. Het Tielse theater start het theaterseizoen namelijk met een aantal getalenteerde cabaretiers.

Roué Verveer trapt op vrijdag 23 september af met zijn voorstelling 'Zo goed als nieuw'. Hij geeft de bezoekers een 'goed-gevoel-garantie' mee. Niet voor niets behoort Roué Verveer al jaren tot de grote jongens in cabaretland. De volgende dag, zaterdag 24 september, is de beurt aan Janneke de Bijl met 'Dit is het nou'. Bijna bovenaan haar CV prijkt haar lidmaatschap van Comedytrain en onder het kopje 'prijzen' staat dat ze in 2017 zowel de jury- als de publieksprijs won bij het oudste cabaretfestival van Nederland, Cameretten. Op vrijdag 30 september sluit cabaretier Nesim El Ahmadi de eerste theaterweek af met een try-out van 'Taboe!'. In deze cabaretvoorstelling bespreekt Nesim op humoristische wijze verhalen en taboes die voor hem belangrijk zijn. Hoe is het om de zoon van een vluchteling te zijn? Om als moslim te trouwen met een christelijke vrouw? Of om in de gevangenis te zitten?
Na deze drie cabaretiers volgen nog maar liefst vijftig cabaretiers in het nieuwe theaterseizoen van het Tielse theater. Kijk voor meer informatie en het volledige theaterprogramma op www.agnietenhof.nl.