Rabobank ondersteunt jubileumeditie corso

tiel •  Coöperatieve Rabobank West Betuwe gaat de jubileumeditie van Fruitcorso ondersteunen. De corso-organisatie mag overigens al vele jaren rekenen op de steun van de bank, die tot de groep hoofdsponsors van het evenement behoort.

"Als Rabobank vinden we het belangrijk om betrokken te zijn bij een evenement met grote impact in een regio waar fruitteelt een belangrijk aandeel heeft", zegt Ans Verhoef van de Rabobank. "We hopen met onze bijdrage, zowel financieel als met kennis en ons netwerk, het verduurzamen van het evenement en het tegengaan van voedselverspilling verder aan te jagen. De voedseltransitie en de klimaat- & energietransitie zijn twee van de drie maatschappelijke uitdagingen waar Rabobank zich op richt met haar activiteiten. De organisatie van het Fruitcorso heeft de afgelopen jaren mooie stappen gezet in de zoektocht naar oplossingen om voedselverspilling tegen te gaan en het evenement verder te verduurzamen. We zijn blij met deze duurzame en noodzakelijke stappen van de organisatie en hebben er vertrouwen in dat deze richting de komende jaren wordt voortgezet."
Laurens Verspuij, voorzitter Stichting 4-Stromenland, is enorm verheugd over de verlengde samenwerking: "Wij zijn ontzettend blij met de jarenlange samenwerking met de Rabobank. Financiële steun is onmisbaar voor ons om te kunnen blijven bestaan. De verlenging van het partnership onderstreept het vertrouwen in elkaar."
Door het aanpakken van het verspillingsvraagstuk en het groeien van het eventaanbod tijdens de Betuwse Oogstweek, liggen er meer werkzaamheden bij Stichting 4-Stromenland. Hierdoor zoekt de stichting per direct vrijwilligers die op één of andere manier willen ondersteunen bij de organisatie of realisatie van alle (sub)evenementen. Mail naar info@fruitcorso.nl.