Versterking voor technische staf TEC

tiel • TEC heeft de technische staf voor het komende seizoen versterkt met Geoffrey van der Boor, Dennis Smit en Robin Feenstra. 

Geoffrey van der Boor pakt, samen met Vincent Grizell die al tot de technische staf van TEC behoort, de rol van teammanager op. Dennis Smit versterkt de technische staf als keepercoach. Hij combineert dit met zijn rol als keepercoach bij FC Utrecht. Robin Feenstra houdt zich bezig met video-analyse.
Van der Boor is enthousiast: "Ik kijk ernaar uit om met ons mooie team en staf er een fantastisch jaar van te maken, zodat iedereen die TEC een warm hart toedraagt ook dit seizoen met vol trots onze wedstrijden komt bezoeken.”
De 50-jarige Culemborger Vincent Grizell is geen onbekende bij TEC. Hij maakt al jaren deel uit van de technische staf rondom de selectie. Hij kijkt uit naar zijn nieuwe rol. "Nadat ik jarenlang als keeperstrainer actief ben geweest, is de rol van Teammanager een mooie, nieuwe uitdaging voor mij. Het is een uitdagende rol en er komt veel bij kijken om alles rondom zo'n eerste elftal te regelen. Elke week opnieuw. Daarnaast woon ik zelf al jaren in Tiel en daardoor heb ik ook op een andere manier binding met een club als sv TEC. Dat vind ik ook belangrijk.”
Robin Feenstra gaat zich binnen de technische staf bezighouden met video-analyse. Feenstra is al een aantal jaren actief als video-analist bij verschillende voetbalclubs.
De 39-jarige Dennis Smit kijkt uit naar de samenwerking met de technische staf van TEC en de club: "Ik verheug me erop om met de keepers van de selectie aan de slag te gaan."