Scootmobieltocht later

TIEL •  In verband met de extreme warmte deze week gaat de toertocht van Flipje op wielen woensdag niet door. De organisatie heeft de toertocht verplaatst naar vólgende week woensdag, 27 juli. De vertrektijd en de startplaats blijven ongewijzigd.

Het traject leidt de scootmobielrijders in de richting Ophemert en Wadenoijen. Er zijn twee pauzes én de mogelijkheid om kersen te eten of te kopen. Het vertrek is om 13.00 uur op de binnenplaats van De Vier Gravinnen. De kosten voor deelname zijn 5 euro, dranken en kersen zijn voor eigen rekening. Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. Er wordt gereden met een gemiddelde snelheid van 10 kilometer per uur.
Wie mee wil gaan kan dat laten weten via Hans Mulders, De Schouw 2 in Tiel, telefoonnummer 06 528 37 486 of e-mail, muldershm@gmail.com. Alle bijzonderheden staan, net als foto's, op de vernieuwde website www.flipjeopwielen.nl (button: nieuws en foto’s). Wie door omstandigheden pas later kan beslissen over deelname aan de toertocht, mag zich ook rechtstreeks bij het vertrekpunt registreren.