Afbeelding
Foto: Pexels

Cursus Digisterker bij de bibliotheek in Zinder

Algemeen

TIEL • Tegenwoordig moet men steeds meer zaken digitaal regelen met de overheid en dat valt niet altijd mee. Ingewikkelde websites, moeilijk taalgebruik, nog niet zo handig met de computer, dat alles kan ervoor zorgen dat men door de bomen het bos niet meer ziet.

De Bibliotheek organiseert hiervoor gratis cursussen Digisterker. In deze cursus leren deelnemers de websites van de overheid kennen en ermee werken, dat kan gaan om de rijksoverheid maar ook de gemeente.

De cursus bestaat uit vier lessen van twee uur. Op maandag 8 augustus, van 10:00 tot 12:00 uur begint er zo’n cursus in de Bibliotheek in Zinder en er is nog plaats voor meer deelnemers. Opgeven kan via 0344 639940 of door aan te melden via www.bibliotheekrivierenland.nl/agenda.

Mochten belangstellenden deze periode niet kunnen, maar wel geïnteresseerd zijn: zij kunnen zich aanmelden en de contactgegevens laten noteren. Bij minimaal vier aanmeldingen start er een nieuwe cursus.

Eerste hulp bij online

Voor specifieke persoonlijke hulpvragen kan men elke week terecht bij de spreekuren Eerste hulp bij online op maandag van 15:30 tot 17:00 uur en woensdag van 14:00 tot 15:30 uur. Reserveren noodzakelijk via de website of door bovenstaand telefoonnummer te bellen.