Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Student Administratie Esther van Dijk slaagt cum laude bij ROC Rivor

Algemeen

TIEL • Het was een spannende periode voor onze laatstejaars studenten; ben ik geslaagd? Het overgrote deel van onze studenten heeft de afgelopen week hun diploma in ontvangst kunnen nemen, waarvan één student zelfs met de kwalificatie ‘cum laude’!

Deze bijzondere prestatie werd geleverd door de 19-jarige Esther van Dijk uit Gellicum. Zij volgde de afgelopen drie jaar de opleiding ‘Junior assistent accountant’ niveau 4 bij ROC Rivor. En ondanks de toch lastige coronajaren heeft Esther alle vakken binnen deze opleiding afgerond met het cijfer 8 of hoger, een knappe prestatie! 

Ontwikkeling tijdens de opleiding

Esther: “ROC Rivor staat bekend om de persoonlijke aandacht voor de student, en dit heb ik als enorm prettig ervaren. De docenten zijn flexibel en denken met je mee binnen je eigen leerdoelen. Hierdoor heb ik mij goed kunnen ontwikkelen en hele goede cijfers kunnen halen.”

Naast de theorielessen heeft student Esther ook twee keer stage gelopen. In het tweede leerjaar liep zij stage bij Satter Verzekeringen en Hypotheken en in het derde leerjaar bij accountantskantoor Flynth. Esther vertelt: “Twee waardevolle ervaringen, waarbij ik super veel heb geleerd. Dit hielp mij ook weer bij het maken van mijn toetsen en opdrachten.”

Trotse docenten

De docenten van Esther zijn ontzettend trots op haar. Docent Arjan van Laar heeft haar drie jaar mogen begeleiden en vond dat een eer. “Esther is een student die altijd gemotiveerd is en voor het beste resultaat gaat. Het was een feestje om haar in de klas te hebben. We zijn met het hele docententeam van Administratie erg trots op haar prestatie cum laude af te studeren”.

Toekomst

Wat brengt de toekomst voor Esther? “Ik ga eerst genieten van een heerlijke vakantie en in het nieuwe schooljaar ga ik Bedrijfskunde studeren. Ik wil graag een brede opleiding volgen, zodat ik meerdere opties heb voor de toekomst. Ik wil later graag een financiële werkplek waarbij ik veel klantcontact heb.”

Wij feliciteren Esther en al onze andere geslaagden en wensen iedereen veel succes en plezier met zijn of haar verdere carrière!

Over ROC Rivor

ROC Rivor is hét opleidingscentrum voor regio Rivierenland en biedt middelbaar beroepsonderwijs, volwasseneneducatie en contractactiviteiten. Er zijn vestigingen in Geldermalsen en Tiel. ROC Rivor rust mensen toe voor de samenleving, arbeidsmarkt en passend vervolgonderwijs. Dit wordt mede gerealiseerd door intensieve samenwerking met de partners in de regio, onder andere gemeentes, scholen, bedrijven en instellingen.