Zinderzomerweek zindert en straalt

tiel • De schooldeuren zijn op slot, het laatste fietsje blijft alleen achter in het fietsenhok en de juffen en meesters slaken even een zucht van verlichting. De zomervakantie is begonnen! En terwijl de scholen zijn gesloten,  opent Zinder volgende de deuren nog nét wat breder dan normaal. Want van 11 tot en met 15 juli is de ZinderZomerWeek.

ZinderZomerweek is vijf dagen lang de leukste zomeractiviteiten in en om Zinder. Zoals het Rondje van de Zaak. Hierin komt van alles langs: dans, muziek en beeldende kunst. Bezoekers kunnen bijvoorbeeld gaan schilderen, op een ukelele spelen en lekker dansen. 

Hakim

Alle onderdelen duren een half uurtje. Vervolgens kunnen de deelnemers doordraaien naar de volgende activiteit, zoals dé Zinderzomerweekhit van vorig jaar: een lipdub maken. Naast creatieve workshops zijn er weer de leukste theatervoorstellingen om te bezoeken, zoals de interactieve voorstelling ‘Ik zou wel een kindje lusten' en theaterartiest en mimespeler Hakim.
Tielse slijmfans kunnen aan hun trekken komen tijdens de maffe experimenten van Mad Science. Het team knotsgekke wetenschappers komt met maar liefst twee shows langs in de ZinderZomerweek. Naast slijm bespreken de wetenschappers alles rondom lucht. Hoe werkt een windzak en hoe zit dat met skydiven? Genoeg om te doen dus.

Info en kaarten

Meer informatie en kaarten: www.zinder.nl