Ticketverkoop Betuwse Oogstweek van start

tiel • Al twee jaar lang kijken de bezoekers van het Fruitcorso uit naar de jubileumeditie. Met de start van de ticketverkoop is de voorpret daadwerkelijk losgebarsten. Zowel de dag-entree als de tribunetickets voor het middagcorso als 'Fruitcorso by Night' zijn vanaf nu verkrijgbaar. Deze avondoptocht wordt spectaculairder dan ooit tevoren, zo zal er op het Taluud een ware lichtshow te beleven zijn. Bij beide optochten ligt de presentatie in de vertrouwde handen van tv-presentator Jochem van Gelder. Ook voor het debuut van het Rotary Tiel Grachtenconcert met Wibi Soerjadi zijn tribunetickets verkrijgbaar. 

Naast de reguliere dag-entree voor zowel het parcours als de tentoonstelling zijn er dit jaar twee tribunes tijdens de corso-optochten. Op het Taluud verschijnt wederom de grote tribune waar Jochem van Gelder de gehele dag de presentatie verzorgt. Daarnaast zal er dit jaar een tweede tribune verrijzen op de Veemarkt. Al zittend in alle rust genieten van wat er voorbij trekt? Deze tribune biedt het allemaal. 

Grachtenconcert

Op een drijvend podium op de stadsgracht zal er op donderdagavond 15 september een primeur plaatsvinden: het Rotary Tiel Grachtenconcert. Niemand minder dan Wibi Soerjadi en regionale talenten zullen een klassiek concert ten gehore brengen. Via de website van Schouwburg Agnietenhof zijn vanaf 17 juni de zitplaatsen te reserveren. Let op: er is een beperkt aantal kaarten beschikbaar, dus op=op. 

Aandoenlijk

Naast de start van de ticketverkoop is de inschrijving voor het jubilerende Kindercorso gestart. De kinderen in de basisschoolleeftijd kunnen zich via de website opgeven. Onder het motto ‘Wie jarig is trakteert’ vervallen dit jaar de deelnamekosten waardoor iedereen deel kan nemen aan het twintigste Kindercorso. Ieder jaar vormen de deelnemertjes tijdens het middagcorso een kleurrijk en aandoenlijk geheel. 

Educatief

Ter gelegenheid van het jubileum zijn vele basisscholen in de corsoplaatsen aangeschreven om deel te nemen aan een ‘verrassend en educatief Fruitcorso-uurtje’. 

Uitnodiging

De organisatie nodigt de scholen uit om op maandag 19 september tijdens de tentoonstelling kennis te maken van wat in de Betuwe gekweekt, geproduceerd en gecreëerd wordt. Opgeven kan via info@fruitcorso.nl.

Betuwse Oogstweek

Kindercorso, Rotary Tiel Grachtenconcert en Appeltjesdag zijn onderdeel van de ‘Betuwse Oogstweek’, dat rondom het Fruitcorso is gebouwd.

Vrijwilligers gezocht

Door het groeien van het eventaanbod tijdens de Betuwse Oogstweek liggen er meer werkzaamheden bij Stichting 4-Stromenland. Hierdoor zoekt de stichting per direct vrijwilligers die op één of andere manier willen ondersteunen bij de organisatie of realisatie van alle (sub)evenementen. Van Eck: “Van organisatiekracht tot hekkensjouwers, iedereen is van harte welkom bij onze corsofamilie. Past dit bij jou? Geef je op via info@fruitcorso.nl”.

Kaarten en prijzen

Tickets en ticketprijzen zijn te vinden op fruitcorso.nl/nl/bezoek/entree-en-tribune