Agnietenhof bereidt kaartverkoop voor

tiel • In de Agnietenhof stijgt de temperatuur. Niet vanwege de zomerse weersomstandigheden, maar omdat alle werknemers druk zijn met de laatste voorbereidingen voor de start kaartverkoop, op woensdag 22 juni. 

De website is gevuld met alle voorstellingen, de kassa staat klaar om weer vele duizenden theaterkaarten online te versturen en de telefoons worden nog even extra opgeladen. Waar veel theaters landelijk ervoor kiezen om maar een gedeelte van het nieuwe theaterseizoen in de verkoop te doen, gaat bij het Tielse theater meteen het hele seizoen online. De afgelopen tijd zijn al enkele artiesten, zoals Peter Pannekoek, Fred van Leer en Ilse DeLange, in voorverkoop gegaan. En dat smaakte naar meer. Ruim 175 van de mooiste, meest bijzondere, grappigste en leukste voorstellingen zijn vanaf woensdag voor iedereen te bestellen. Van de (ja écht!) allerlaatste voorstellingen van Youp van 't Hek tot ‘De Waanzinnige Boomhut' en van Tania Kross tot Het Zwanenmeer; seizoen 2022-2023 barst bijna uit zijn voegen.
De kaartverkoop van Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof start op woensdag 22 juni om 10.00 uur. Meer info: www.agnietenhof.nl.