Alzheimer Trefpunt

tiel • Het Alzheimer Trefpunt Tiel houdt elke derde woensdag van de maand een inloopmiddag in het Inloophuis aan de Doctor Schaepmanstraat 23 in Tiel. Mensen met dementie, hun partners, familieleden en vrienden als ook hulpverleners en andere belangstellenden zijn van harte welkom om bij een kopje koffie/thee ervaringen uit te wisselen rondom dementie. Het Inloophuis is geopend van 15.30 tot 17.00 uur. Eerstvolgende inloopmiddag is op woensdag 22 juni. Voor informatie: 06 22449673.


Zomeravondbridge

buren • Vanaf donderdag 7 juli tot en met donderdag 25 augustus organiseert Bridgeclub Buren haar wekelijkse Zomeravond bridgedrives. Hierbij is iedereen van harte welkom. Aan deelname zijn geen kosten verbonden. Deze bridge-avonden beginnen om 19.30 uur. Vooraf aanmelden is niet nodig. Er wordt gespeeld op het vertrouwde adres in Buren: De Prinsenhof, De Bijen 1. Meer informatie over BC Buren is te lezen op de website: 2058.bridge.nl


Schola Cantorum

tiel/beneden leeuwen • Schola Cantorum Tiel zingt op zondag 26 juni in de Alphonsus de Liguorikerk in Beneden-Leeuwen. De kerk is gelegen aan de Zandstraat; de viering begint om 11.00 uur.