Nieuw Hulppunt Buren Stad en omgeving

lienden • Bij de Hulppunten van Welzijn Rivierstroom in Lienden en Maurik kan een ieder terecht voor lastige brieven en formulieren, het aanvragen van toeslagen, uitzoeken waar je recht op hebt en financiële of administratieve vragen waar je zelf niet uitkomt. Een vrijwilliger helpt daarbij. Ook voor vragen over vrijwilligerswerk of een leuk idee voor de buurt kan een ieder terecht bij het Hulppunt. 

Sociaal werker

Een sociaal werker van Welzijn Rivierstroom is ook altijd aanwezig. Welzijn Rivierstroom probeert de hulppunten zo laagdrempelig mogelijk te houden. "Er komen steeds meer mensen op onze hulppunten", aldus een woordvoerder. "Ook artsen, scholen en hulpverleners verwijzen steeds vaker naar ons door. We zijn blij om te zien dat mensen ons om hulp vragen.” 

Marechausseemuseum

Vanaf juli is er een nieuw Hulppunt in Buren. Het hulppunt is (schoolvakanties uitgezonderd) elke maandag van 10.00 tot 12.00 uur in het Marechausseemuseum in Buren. Tijdens de schoolvakanties wordt uitgeweken naar een andere locatie in Buren. Inwoners worden alleen geholpen op afspraak. Dit om de persoonlijke aandacht te kunnen waarborgen. 

Afspraak maken

Wie een afspraak wil maken, kan van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 en 14.00 uur bellen naar Welzijn Rivierstroom of de voicemail inspreken. Is bellen lastig, dan kan ook een app. worden gestuurd naar sociaal werker Antoinette Timmer, tel. 06 130 84 363.