Lars' personal training

zoelen • Lars Versteegh is 22 jaar en woont nog thuis bij zijn ouders in Zoelen. Hij is zelf doelgroep van zijn onderneming ‘Your new lifestyle’, waarin hij als personal trainer thuiswonende jongeren helpt om te werken aan hun sportieve en gezonde levensstijl. Daarover geeft hij ook graag voorlichting. Hij nam contact op met Hub Rivierenland om zijn initiatief onder de aandacht te brengen bij jongeren. 

"Als jonge puber keek ik op naar gespierde influencers en vroeg me af hoe ze zo zijn geworden,” vertelt Lars. "Ik kon niet snel het antwoord daarop vinden. Daarom ben ik me gaan verdiepen in beweging en voeding en leerde hoe ik aan mijn spiermassa kan werken en toch thuis kan eten wat de pot schaft.”
Jongeren hebben moeite om naar de sportschool toe te komen, zag Lars ook om zich heen. Ze zijn onzeker over zichzelf of vinden het net een brug te ver om in een onbekende omgeving te sporten. Om daar een oplossing voor te vinden werkt Lars nu als personal trainer, specifiek voor thuiswonende jongeren. "De stap in 2021 naar de Kamer van Koophandel was een spannende, maar ik ben ervan overtuigd dat ik meerwaarde breng voor een grote groep jongeren die vast komen te zitten en de sprong niet vanzelf kunnen wagen richting een andere levensstijl. Ik help ze offline en online. Mijn toekomstdroom is een eigen sportschool.”

Voorlichting

Lars gaf onlangs in het HubKwartier voorlichting. Ook coacht hij één van de deelnemers van het RE:POWER project van Hub Rivierenland. Hij werkt momenteel met zo'n dertig jongeren en jong volwassenen tussen de 15 en 25 jaar. Als personal trainer loopt hij een periode met ze mee, omdat lijfstijlverandering minimaal drie maanden vraagt om echt gewoonte te kunnen worden. Als stok achter de deur biedt Lars online coaching aan. "Door uit je comfortzone te stappen word je zekerder van jezelf, dat heb ik zeker geleerd, ” en daarom een gouden tip van Lars: "Niet te veel om je heen kijken, maar doen wat bij jou past.”
Meer info: www.your-newlifestyle.com en www.hubrivierenland.nl.