Oldtimershow

culemborg • De Costerweg in Culemborg verandert op zaterdag 28 mei vanaf 10.00 uur in een grote Oldtimershow. Zo’n 250 oldtimers en youngtimers worden daar overzichtelijk geëxposeerd. Ook zijn ze door deelnemers én publiek te bezichtigen. De Costerweg wordt aangekleed met onder meer een gezellig terras, waar het bij mooi weer heerlijk vertoeven zal zijn. De toegang tot deze grote expositie is voor de geïnteresseerde bezoekers gratis. 

Defilé

Omstreeks 12.00 uur vertrekken vertrekken de oldtimers voor een defilé over de Markt van Culemborg. Vervolgens beginnen de oldtimers en hun bestuurders aan een prachtige route door de regio. De deelnemers ontvangen natuurlijk het felbegeerde schildje.


Verzamelpunt spullen Oekraïne 

geldermalsen • Op de Prinses Julianaweg 1b in Geldermalsen kunnen tot eind mei spullen gebracht worden voor Oekraïne. Stichting Gain spant zich in om de vierde en laatste vrachtwagen vol te maken. Dringend behoefte is er aan ontbijtgranen, bloem, suiker, rijst, pasta, pastasaus, olie, thee en conserven. Afleveren kan dagelijks, met uitzondering van zondag. De vertrekdatum van de vrachtwagen naar Oekraïne is woensdag 1 juni.