Feestavond met de BB Showband

buren • De BB Showband geeft op vrijdag 20 mei een feestavond in De Prinsenhof in Buren. Een  ieder is welkom op dit swingende feest en kan de hele avond dansen op muziek van de bekende Disco Dance Classics en nummers van onder meer Bruno Mars, Elton John en De Dijk. De toegang is gratis. De dansvloer en de bar zijn vanaf 20.00 uur de hele avond geopend. De BB Showband heeft twee toetsenisten, een ritme- en blazerssectie én een dijk van een zangeres.


Open repetitie Tiel Madrigaal Koor

tiel • Het Tiels Madrigaal Koor houdt op dinsdag 17 mei een open repetitie, waarbij nieuwe leden welkom zijn. Het koor is na corona met veel elan weer begonnen en gaf op Palmzondag in de St. Maartenskerk in Tiel een passieconcert. Het Tiels Madrigaal Koor zingt vooral klassiek repertoire en repeteert op dinsdagavond in cultuurgebouw Zinder in Tiel. Het koor zou er het liefst nog wat sopranen en mannenstemmen bij hebben. Geïnteresseerden zijn welkom om een repetitie bij te wonen. Meer informatie is te vinden op de website www.tielsmadrigaalkoor.nl.


Afscheid voorzitter en bestuurslid

tiel • Het bestuur van de Stichting Burgerweeshuis in Tiel nam, na een bestuursperiode van vijf jaar, afscheid van Hanny de Rooij. Ook werd afscheid genomen van voorzitter Frans van Oostveen. Hij was twee periodes van vijf jaar lid van het bestuur, eerst als penningmeester en later als voorzitter. De Stichting Burgerweeshuis Tiel ondersteunt projecten voor en door de Tielse jeugd (tot 28 jaar) en voor mensen met een beperking. In de afgelopen jaren hebben Hanny de Rooij en Frans van Oostveen honderden aanvragen voor financiële ondersteuning geaccordeerd. Zij hebben daarmee een manifeste rol gespeeld in het sociaal maatschappelijk leven van Tielse jongeren en mensen met een beperking.