Flipje op Wielen hervat de populaire toertochten

tiel • Flipje op Wielen hervat op woensdag 18 mei de populaire toertochten. De rit voert de scootmobielers naar de omgeving van Buren. Er is in het historische stadje zelf een tussenstop. De start is om 13.00 uur vanaf de verkeerstuin van Vrijthof (achterzijde) aan de Burgemeester Meslaan in Tiel. 

Als gevolg van de maatregelen rond corona lagen de activiteiten van Flipje op Wielen een kleine twee jaar stil. Daarna is conform de voorschriften de draad opgepakt, maar het samenstellen van een volledig nieuw programma liet op zich wachten. Dit door persoonlijke omstandigheden binnen het organisatieteam. Nu wordt een herstart gemaakt met een vervolg in de komende maanden. Voor de tocht naar Buren en omgeving kan iedereen met een scootmobiel deelnemen; er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht heeft een lengte van 22 kilometer. Er is tussentijds een pauze bij de Hofhouding in Buren. Consumpties zijn voor eigen rekening. De deelnemersbijdrage is 5 euro per persoon. De organisatie verzoekt de deelnemers dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en ervoor te zorgen dat het voertuig technisch in rode is. Daarnaast dienen de deelnemers een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen, zodat er - in geval van pech onderweg - een oplossing is. 

Opgeven

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via: Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, telefoon 06 52837486 of e-mail: muldershm@gmail.com; Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, telefoon 0344 630936 of e-mail: ria.huibers68@live.nl. Meer informatie staat op www.flipjeopwielen.nl