De ouderenreis is inclusief een diner aan het eind van de dag.
De ouderenreis is inclusief een diner aan het eind van de dag. Foto: stock

Ouderenreis TVO met rondvaart Giethoornse meer

Algemeen

TIEL • De Tielse Vrijwilligers Organisatie (TVO) heeft ook dit jaar weer een dagreis georganiseerd. De reis vindt plaats op woensdag 11 mei en brengt de deelnemers naar onder meer naar restaurant De Otterskooi in Dwarsgracht voor koffie en gebak én naar Herinneringscentrum Kamp Westerbork, voor een rondleiding. 

In het museum kunnen de tentoonstellingen en de Westerborkfilm bekeken worden Ook wordt een rondvaart gemaakt over onder andere het Giethoornse meer met daarna een uitgebreide koffietafel. Het vertrek is rond kwart voor acht ‘s morgens van de diverse opstapplaatsen. Rond 17.00 uur wordt de reis vervolgd naar Hoenderloo, naar restaurant De Ruggestee, voor een driegangendiner.
De thuiskomst is gepland tussen 21.45 en 22.00 uur. Er wordt rekening gehouden met dieetwensen van de deelnemers. De prijs voor deze geheel verzorgde dag, inclusief koffie/thee, lunch en diner, is - dankzij sponsoring van TVO - 37,50 euro per persoon.

Kaartverkoop
De kaartverkoop is op dinsdag 19 april van 13.30 tot 15.30 uur in de Drumptse Hof, De Balije 1 in Tiel (legitimatiebewijs meenemen). Opstapplaatsen; bus 1: De Ridderweide, De Batouwe en Heiligestraat (tegenover Lingecollege); bus 2: Walstede, Lingewaarde, Drumptse Hof en de Ronding. 

Voorwaarden
Deelnemers moeten 65 jaar of ouder, mobiel en zelfredzaam zijn en in de gemeente Tiel wonen. De reis is níet geschikt voor mensen met een rolstoel. Wel kunnen mensen die zelfstandig met een rollator kunnen lopen zich aanmelden.
Contact: info@tvo-tiel.nl; Thea van Rijn, tel. 06105 25 019; Jan Visser, tel. 06 343 42 222.