Kunst Kids lessen volgen in Maurik

maurik • Vanaf 13 april 2022 kunnen kinderen van 8 tot 12 jaar Kunst-Kids lessen volgen in Maurik. Ze gaan op avontuur met verschillende technieken en kruipen in de huid van bekende kunstenaars. Ze gebruiken verschillende materialen en leren spelenderwijs over kunst. De groep is klein bij KEM Kunst, zodat er genoeg aandacht is. De kinderen gaan aan de slag met potloden, verf, inkt, klei, collages etc. De lessen zijn op woensdagmiddag van 16.00 tot 17.00 uur op 13 april, 20 april, 18 mei, 25 mei, 1 juni, 8 juni, 15 juni, 22 juni 2022. Volwassenen kunnen ook workshops en lessen volgen bij KEM Kunst. Voor meer informatie: Angela van Zaalen 06-53221429 of kijk op https://www.kemkunst.nl/kunst-kids/


Avond De Positieven over straatfotografie

tiel • Fotoclub FWG De Positieven ontvangt op dinsdag 26 april om 20.00 uur in het Oosthonk in Tiel Ruud van der Lubben als gastspreker. Hij verzorgt een avond over straatfotografie.


Nick & Simon zingen Simon & Garfunkel en eigen werk

tiel • Het Volendamse duo Nick & Simon is op donderdag 14 april te zien in Schouwburg & Filmtheater Agnietenhof. Na de succesvolle kerstshow in 2019, zijn de heren nu terug met de voorstelling ‘Nick & Simon & Garfunkel’.  Vijftig jaar na het verschijnen van het album ‘Bridge Over Troubled Water’ reisde het duo naar New York, om te kijken waar het avontuur van Simon & Garfunkel ooit begon. Het leverde nieuw, Nederlandstalig materiaal op, dat in 2020 verscheen op het album NSG. Op donderdag 14 april zijn deze nieuwe liedjes én heel veel werk van het legendarische Amerikaanse duo te horen. Elke maand biedt het Theaterrestaurant een heerlijk menu, geïnspireerd op wat het seizoen te bieden heeft. Een proeverijtje van voorgerechten, een hoofdgerecht naar keuze en natuurlijk een smakelijk dessert. De chef-kok zorgt ervoor dat bezoekers op tijd plaatsnemen in de zaal. Na afloop van de voorstelling is het mogelijk om te genieten van een Borrel Arrangement met lekkere hapjes en een drankje. Een diner in het Theaterrestaurant en het Borrel Arrangement zijn te reserveren via www.agnietenhof.nl.

Meer info & tickets

Kaarten voor Nick & Simon zijn verkrijgbaar via www.agnietenhof.nl, bestel telefonisch via 0344 673 500 of aan de kassa van de Agnietenhof. Ook in Zinder zijn kaarten te bestellen (Rechtbankstraat 1, PIN).


Taalmaatjes gezocht

eck en wiel/maurik • Een 25-jarige sportieve vader uit Eck en Wiel en een 27-jarige man uit Maurik zijn beide op zoek naar een taalmaatje. Zij willen oefenen met het spreken van de Nederlandse taal. Beide heren komen uit Syrië en zijn erg gemotiveerd om beter Nederlands te spreken. Info: Marjolein, 06 125 32 320 of marjoleinsiebelink@welzijnrivierstroom.nl