Sportdag voor onderzoek naar hersentumoren

beusichem • Niels de Moree zamelt geld in voor onderzoek naar hersentumoren. Dat doet hij met een sportdag in Beusichem, op zondag 20 maart.

Het programma voor die dag ziet er als volgt uit; 12.00-12.30 uur: ontvangst in sportcentrum Beusichem met voor alle deelnemers een mooi 'Oligopower' t-shirt; 12.30-16.00 uur: tennis/padel/voetbal/bowling. 

Clinics

Er wordt ook een aantal tennis- en padelclinics gegeven. Een ieder kan zich hiervoor bij binnenkomst opgeven. Ook is zondag een snelheidsmeter en een ballenkanon aanwezig. 

Veiling

Om 16.00 uur begint een veiling voor het goede doel. Ook is er uitleg door Pim French over zijn onderzoek naar hersentumoren in het Erasmus MC. Doneren voor het onderzoek kan op de dag zelf door middel van QR-codes die worden opgehangen.
Doneren kan ook alvast via onze donatiepagina: https://lnkd.in/eNXv7qEA


Auto in de sloot, bestuurder spoorloos

beusichem • Vrijdag om negen uur 's avonds werden de hulpdiensten opgeroepen, omdat langs de N320 bij Beusichem een voertuig te water was geraakt. Het voertuig kwam vanaf de Delsteeg en miste de bocht met de Voorkoopstraat. 

Op de vlucht

Het voertuig reed eerst een verkeersbord uit de grond en belandde aan de overzijde in de sloot. De bestuurder is daarna op de vlucht geslagen. 

Helikopter

Een helikopter heeft nog een tijdje boven het gebied gezocht. Het is niet bekend of de bestuurder is gevonden.