Klaverjassers gezocht

lienden • In Lienden is iemand op zoek naar klaverjasmaatjes. Deze inwoner woont nog niet zo lang in Lienden en ontmoet graag anderen om samen te klaverjassen. Zijn voorkeur gaat uit naar dinsdag, woensdag of vrijdag. Het tijdstip wordt in overleg bepaald. 

Info

Wie het leuk vindt om te klaverjassen, iemand kent die dat leuk vindt of nog vragen heeft, kan vrijblijvend contact opnemen met Magda Bakker, Sociaal Werker bij Welzijn Rivierstroom via magdabakker@welzijnrivierstroom.nl of telefonisch via 06 10127438.


Opbrengst Zoldermarkt voor behoud kerkgebouw

zoelen • Na het succes van de vorige edities, is er op vrijdag 18 maart van 17.00 tot 20.00 uur weer een Zoldermarkt met bruikbare spullen, kleding en boeken. De Zoldermarkt wordt als altijd gehouden in de sfeervolle kerk in Zoelen. De organisatie heeft de spullen weer volop aangevuld. Ook zijn er voor de bezoekers van de Zoldermarkt weer de inmiddels bekende verse warme wafels, die gezellig aan tafel kunnen worden genuttigd, samen met een kopje koffie of thee. De opbrengst van de markt gaat naar het behoud van 't kerkgebouw.