Thomas Schalekamp nieuwe aanwinst TEC

tiel • Met de 21-jarige Dordrechtenaar haalt TEC een talentvolle spits in huis, die de jeugdopleiding van FC Dordrecht heeft doorlopen en waar hij zijn debuut in het betaald voetbal maakte tijdens de wedstrijd FC Dordrecht-SC Cambuur. Nu maakt Schalekamp de overstap naar TEC, waar hij komend seizoen in het oranje shirt in actiete zien is.

Thomas Schalekamp kijkt uit de samenwerking: “Ik kijk ernaar uit om me als speler bij TEC te laten zien en ik ben heel blij dat ik bij TEC de kans krijg om me in Jack’s League te bewijzen als speler. Het gevoel dat ik heb bij de club, de staf en de spelers is goed en ik heb ook al eerder met Scott Calderwood gewerkt toen hij hoofdtrainer bij FC Dordrecht was. Die samenwerking heb ik toen als prettig ervaren. 

Mijn ambitie is om te slagen in het betaald voetbal en de keuze om naar TEC draagt daaraan bij omdat ik mij bij TEC verder kan ontwikkelen als speler.”

Guido van Rijn verlengt

Guido van Rijn heeft zijn contract bij TEC verlengd en speelt volgend seizoen ook bij TEC. Van Rijn kwam vorig jaar over van De Treffers naar TEC en speelt sinds de zomer van 2021 in het oranje shirt van TEC. Daarvoor kwam Van Rijn onder andere uit voor FC Lienden onder Hans van de Haar, Spakenburg en vv Bennekom.

Aanwinst

De 30-jarige linksback heeft zich sinds afgelopen zomer bij TEC met zijn voetballende kwaliteiten, loopvermogen, lef, werklust en innemende persoonlijkheid ontwikkeld tot een vaste kracht binnen de selectie. Hij is een aanwinst. Van Rijn behoorde het afgelopen seizoen in alle vijftien wedstrijden tot de basis. Guido van Rijn is blij met de contractverlenging: "Ik ben blij met het verlengen van mijn contract. Het afgelopen jaar is me erg goed bevallen. Ik heb het goed naar mijn zin binnen het team en de club en de samenwerking met de trainers en technische staf is goed.”