Kandidatenlijst Krachtig Tiel

tiel • Krachtig Tiel heeft de afgelopen periode voor de gemeenteraadsverkiezingen gewerkt aan een kandidatenlijst met deskundige en betrouwbare mensen. "Met dit team zijn we solide, op elkaar ingewerkt en een team met wederzijds vertrouwen", aldus de partij. "Allemaal specialisten met veel kennis en een groot netwerk. Wij zullen ons inzetten voor de belangen van alle inwoners van onze gemeente. Deze belangen staan wat ons betreft centraal."

Anton van Straten is voor de nieuwe raadsperiode door de leden gekozen tot lijsttrekker. Ook op de lijst staat Jan Scheefers, één van de oprichters. Hij heeft ervaring in de commissie ruimte en is altijd betrokken gebleven bij de partij. Arthur Brouwer is specialist op het gebied van belastingen en financiën. Hij heeft ook ervaring in een raadscommissie en is penningmeester van Krachtig Tiel.
Ivo Geerits is nieuw in de politiek. Hij was als bestuurskundige jarenlang werkzaam bij verschillende overheid-gedomineerde samenwerkingsverbanden, met name op het gebied van afval en openbare ruimte, zoals Avri. "Met zijn kennis en ervaring gaan we op dat terrein zeker het verschil maken en zijn we goed in staat hier standpunten over in te nemen", zegt de partij.
Ondernemer Cees Vos heeft veel politieke ervaring. Hij heeft in Tiel een medische groothandel en is vanaf het begin actief betrokken bij Krachtig Tiel.
Magda van Straten werkt als docent in het hoger onderwijs en is nieuw in de politiek. Zij heeft veel ervaring en vernieuwende ideeën op het gebied van onderwijs.
Kasia Bogucka werkt als 'troubleshooter' voor een internationaal uitzendbureau. "Met Kasia en haar netwerk hebben wij goed inzicht op de onderwerpen die spelen rond onder meer de huisvesting van arbeidsmigranten", aldus de partij.
Adri Meijer is sinds de oprichting bij de partij betrokken en ook bekend als Opa Appelpop, omdat hij een van de grondleggers van dit succesvolle festival is. Hij heeft veel ervaring in de horeca en met het organiseren van festivals.