Fitnessclub Tiel houdt open dag

tiel • Fitnessclub Tiel aan de Laan van Westroijen 10 in Tiel, bij Van Der Valk Tiel, houdt op zondag 30 januari van 10.00 tot 16.00 uur 'open dag'. Een ieder krijgt de kans om een kijkje te nemen in de fitnessclub, vragen te stellen en te ontdekken of de club bij hem of haar past. In Fitnessclub Tiel kan veilig worden gesport; hygiënisch en op anderhalve meter afstand.

Goede weerstand

Sporten is niet alleen gezond, maar draagt ook bij aan een goede weerstand. Een goede weerstand is, zeker in deze tijd, van groot belang. Door regelmatig te sporten en te bewegen kun je je weerstand vergroten, zodat je minder vatbaar bent voor virussen en infecties. De fitnesscoaches helpen de fitnessclubbezoekers graag met het bereiken en behouden van een sportieve levensstijl. 

Fitnesstest

Fitnessclub Tiel biedt de leden vrijblijvend een gratis fitheidstest aan. Aan de hand van de resultaten én doelstellingen, wensen en mogelijkheden wordt vervolgens, tijdens een eerste introductieles, een persoonlijk programma opgesteld. De speciaal voor de deelnemers samengestelde oefeningen worden uitgevoerd onder begeleiding van de fitnesscoach. Na afloop wordt een tweede introductieles ingepland, zodat de deelnemer de eerste keren intensief begeleid wordt. Vervolgens is er elke zes weken een afspraak. Dan wordt het trainingsschema bekeken en waar nodig aangepast. Ook wordt een meetafspraak ingepland of wordt de conditie van de deelnemer getest. Op die manier wordt de voortgang in de gaten gehouden en zo nodig bijgestuurd.