Agenda Zinder

tiel • Activiteiten in Zinder: Spreekuur in de bibliotheek voor gratis 1-op-1-hulp bij al je digitale vragen. Aanmelden via de website of klantenservice: 0344 639940.

- Gratis inloopspreekuur in de bibliotheek voor al je vragen over het regelen van digitale zaken bij de overheid, zoals vaccinatie-afspraak, DigiD aanvragen, apps en qr-codes.

- De Nationale Voorleesdagen zijn begonnen en de leescoaches lezen voor uit het vrolijke prentenboek 'Vos gaat een stukje rijden!' In de Bieb in Zinder. Voor peuters van 2 tot 4 jaar met een begeleider. Aanmelden via de website van de bibliotheek. Onder voorbehoud van de corona-maatregelen.

- De bibliotheek organiseert elke maand een online-lezing onder de naam Bieb Talk. Deze maand staat het thema Gezondheid centraal en vertelt schrijver en ervaringsdeskundige Michaël Niklaus over zijn boek Succesvol minderen met alcohol. Aanmelden via www.bibliotheekrivierenland.nl/agenda. Bieb-leden krijgen korting.

- Het gratis Inloopspreekuur voor informatie over het Openbaar Vervoer in de bibliotheek is in januari en februari een telefonisch spreekuur geworden. Voor al je vragen over het Openbaar Vervoer kun je dagelijks bellen met 038 303 70 10. 

- Werken met 3D-printer, vinyl- of lasersnijder? Kom het elke dinsdagmiddag gratis proberen tijdens de open inloop van de Maakplaats in de bibliotheek. Je betaalt een kleine bijdrage voor de materiaalkosten. Aanmelden niet nodig. Deze open inloop is bedoeld voor jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen, onder voorbehoud van de corona-maatregelen.

- Leerpunt Tiel is een gezamenlijk initiatief van ROC Rivor, de gemeente en de Bibliotheek voor mensen die beter willen leren, rekenen, schrijven, lezen of omgaan met de computer. Elke maandagmiddag in de bibliotheek in Zinder op de eerste verdieping, met uitzondering van de schoolvakanties. Aanmelden via tel. 0344 65 62 00.