• Yvonne Son-Stolk (rechts) is blij met het team.
• Yvonne Son-Stolk (rechts) is blij met het team. Foto: CDA Tiel

Max van Doesburg jongste op lijst CDA

tiel • Het CDA-Tiel stelde de kandidatenlijst voor de gemeenteraadsverkiezingen van 2022 vast. Yvonne Son-Stolk werd door de leden tot lijsttrekker gekozen. 

"Ik ben blij met dit topteam", zegt zij. "Het zijn stuk voor stuk uiterst betrokken en gemotiveerde mensen. Een mooie mix aan ervaring en achtergrond. Samen steken we de handen uit de mouwen voor Tiel, de dorpen en vooral de inwoners van onze gemeente."
Tjakko van Eijnatten staat op plaats twee. Hij is al jaren verbonden aan het CDA-Tiel en door zijn brede inhoudelijke kennis een waardevolle aanvulling. Tjakko zit acht jaar in de commissie Ruimte. Jet Vroege, een zeer betrokken lid van de fractie, staat op drie. Jet vervult een functie binnen de commissie Samenleving. Arjen Sijpkes draait al heel wat jaren mee, als raadslid én als lid van diverse commissies. Hij staat op plek vier. Max van Doesburg is op plaats vijf de hoogste nieuwkomer en de jongste kandidaat. "Max is enorm gedreven, heeft ervaring met mantelzorg en doet veel vrijwilligerswerk", aldus Yvonne Son-Stolk. "Het is zijn drijfveer om op allerlei manieren bij te dragen aan een goede samenleving. Daarmee is hij bij onze club aan het goede adres." Max wordt gevolgd door Hessel Rengers, Janet Gorter-Vermeulen, Henk-Jan van der Munnik, Truus Vermeulen, Hetty Termeer, René van IJzendoorn, Gerco Buijk-Dijkstra, Jan Hielke van Dijk en Henk Driessen-van Baal."