Beesd won met 4-0 van GVV uit Geldermalsen.
Beesd won met 4-0 van GVV uit Geldermalsen. Foto: Jeroen de Bruin

Beesd stuurt GVV met 4-0 naar huis

beesd • GVV had weinig te vertellen tegen Beesd. Na een 1-0 ruststand won Beesd met 4-0 van de gasten uit Geldermalsen. Grote man bij de thuisclub was linksback Kevin Spronk. Hij was bij drie van de vier doelpunten betrokken.

Beesd kwam op slag van rust op voorsprong door een doelpunt van Jens Kroeze op aangeven van Kevin Spronk. De tweede helft was amper een paar minuten oud toen Beesd op 2-0 kwam. Sven van den Broek schoot een strakke voorzet van Spronk binnen. Een kwartier voor tijd kreeg Beesd een strafschop toen Jarno van de Water in het strafschopgebied onderuit werd gehaald. Nick van der Burg benutte deze penalty. Het werd 4-0 toen Stefan van den Bosch na een assist van Spronk de bal in de verre hoek schoot. In de slotfase miste Van der Burg nog een strafschop.