SVS’65 heeft geen moeite met Lekvogels

spijk • SVS’65 won met 4-0 van de Lekvogels de die afgelopen week met trainer Martijn Verkerk brak.

Binnen een half uur stond het al 3-0 voor de thuisclub door twee doelpunten van Willem Looijen en Touafik El Amghar. In de tweede helft maakte Johnny Wijnbelt het kwartet vol. Hicham Amghar werd nog met een rode kaart het veld uitgestuurd, maar dat mocht de pret niet drukken.

SVS’65 heeft de weg omhoog gevonden en staat nu op een keurige zevende plaats. Zaterdag moeten de mannen uit Spijk naar Hellouw om aan te treden tegen de nummer zes ASH.

ASH boekt overwinning op concurrent Noordeloos

noordeloos • ASH heeft een belangrijke overwinning behaald op concurrent Noordeloos. Door de 1-3 overwinning stijgt de ploeg uit Hellouw naar een zesde plek in de ranglijst en is de top vier in zicht.

ASH kwam al na een kwartier op voorsprong door een doelpunt van Arnoud van Arendonk. Op slag van rust verdubbelde Jens Duizer de voorsprong namens ASH. In de tweede helft kreeg ASH enkele dotten van kansen. In de tachtigste minuut gooide Thijmen Noordam de wedstrijd op slot door 0-3 te scoren. In de slotfase maakte Noordeloos 1-3.

Trainer Gilberto Smit was een tevreden man. “Uitgezonderd van de eerste en laatste tien minuten speelden we een goede wedstrijd. We zitten op koers. Volgende week komt concurrent SVS’65 bij ons op bezoek.”