beesd • De tweede bijeenkomst van het nieuwe seizoen werd afgelopen donderdagavond gespeeld.

De uitslag

1. Nico Scholten & Hugo Prakken 61,67%2. Rinske Barlo & Ria Donker 58,75 24%3. Cilia van den Broek-van de Vink & Nolda Wakkermans- Spronk 57,08%4. Cor van Alphen & Toon Verhoeve 56,25%5. Frits Heszler & Anita Heszler 55,83%6. Elly Gietman-Story & Janske van der Sanden-Schijvens 51,25%. Nieuwe leden zijn altijd welkom in het Klokhuis te Beesd. Info Frans kuipers 06 47048099.

CKV Animo Geldermalsen

geldermalsen • Animo 1 - SDO 1. Beide ploegen treffen elkaar dit seizoen slechts 2 keer, in plaats van de 5 ontmoetingen van afgelopen seizoen. CKV Animo Geldermalsen was aan de stand verplicht om de wedstrijd te winnen. In het eerste kwart van de wedstrijd werd gewerkt aan een voorsprong want na een kwartier spelen prijkte er een 4-0 voorsprong op het scorebord die uitgebreid werd naar 6-0. Animo ging rusten met een 7-2 voorsprong. De tweede helft werd geopend door de doelpunt van Kevin die uiteindelijk 7x tot scoren zou komen in de gehele wedstrijd. Met veel te korte schoten en gemiste opgelegde kansen kreeg SDO de kans om één en ander te repareren, maar was Animo weer voldoende bij de les om de opgelopen schade te repareren. Dat kwam mede dankzij een goede wisseling van de dames, geïnitieerd door coach Niels. Mandy en Laura vonden vrijwel direct na deze omzettingen de korf en bepaalden de eindstand dus op een 15-9 overwinning.