Thuiszorgteam Culemborg
Thuiszorgteam Culemborg Foto: Zorgcentra De Betuwe

Thuiszorg De Betuwe houd een Meet & Greet

regio • Thuiszorg De Betuwe organiseert op zaterdag 24 september en dinsdag 27 september tussen 10.00 en 12.00 uur een high tea. Deze activiteit biedt geïnteresseerden de kans om hun loopbaanmogelijkheden bij Thuiszorg De Betuwe te ontdekken.

Medewerker Robin Vink vertelt: "Ik merk dat veel mensen weinig tot geen beeld hebben van werken in de thuiszorg. Terwijl het zulk leuk en afwisselend werk is. En het leer- en werkaanbod in de thuiszorg is groot. Zelfs zonder zorgachtergrond kun je bij ons aan de slag. Thuiszorg De Betuwe kijkt dan met je mee welke zorgopleiding bij jou past. Met collega's ontstond het idee om een Meet & Greet in de vorm van een high tea te organiseren. Wij hopen op een gezellige en laagdrempelige manier met potentiële nieuwe collega's in contact komen."

Deelnemers kunnen tijdens de high tea hun vragen stellen aan de thuiszorgteams van Thuiszorg De Betuwe. De medewerkers vertellen tijdens de high tea over hun werkplezier en uitdagingen. Deelname is gratis. Aanmelden is niet nodig. Van harte welkom bij Troelstrahof 10 in Culemborg.
De Betuwe is onderdeel van Zorgcentra De Betuwe, een ouderenzorgorganisatie in het rivierengebied. De organisatie biedt onder andere hulp en zorg thuis in Buren, Culemborg, Maurik, Lienden en omgeving.