WNC blijft ongeslagen na winst op SC Feyenoord

WNC blijft het goed doen in de Vierde divisie. In Waardenburg werden de amateurs van Feyenoord met 2-1 verslagen. Door deze overwinning staat WNC op een vierde plek, twee punten achter lijstaanvoerder ODIN’59.

Het gehavende WNC (Jesse Dibbets en Roman Rahmani waren geblesseerd) kwam sterk uit de startblokken. De Waardenburgers kwamen al vroeg op een 1-0 voorsprong. In de 10e minuut schoot Nehemia Sanaky uit een ingestudeerde corner de bal in de bovenhoek. Hierna hadden de machteloze Rotterdammers meer balbezit maar WNC gaf geen krimp.

De tweede helft was een minuut oud toen Mirel Ibrahimovic tegen de Rotterdamse keeper op schoot. Maar een minuut later was het toch 2-0. Een voorzet van de sterk spelende Kay van den Boogaard werd strak ingekopt door Eyoub Allaoui. Feyenoord bracht in de 65e minuut de spanning terug door uit een strafschop 2-1 ter scoren. Hierna gingen de Rotterdammers op jacht naar de gelijkmaker. WNC hield makkelijk stand en de grootste kansen waren voor de thuisclub. Van den Boogaard en Gideon Emanuels hadden de 3-1 op de schoen maar zij schoten naast.

Het onverzettelijke WNC blijkt een taaie ploeg in de vierde divisie. Met een enorme werklust en compact voetbal zijn de Waardenburgers moeilijk te verslaan. Zaterdag speelt WNC in Hellevoetsluis tegen middenmoter Nieuwenhoorn.