Heukelum-LRC ( 0-2)
Heukelum-LRC ( 0-2) Foto: Nico Van Ganzewinkel

Ondanks verlies bekert Heukelum verder

Heukelum • In Heukelum was LRC Leerdam met 0-2 te sterk voor de thuisploeg. De Leerdammers gaan als groepswinner met een perfecte score naar de volgende ronde. Heukelum bekert ondanks de nederlaag ook door.

Na een half uur scoorde Furkan Cetin namens LRC op fraaie wijze de 0-1, waarna de paal vlak voor de pauze voorkwam dat Nordin el Hassani voor de 0-2 tekende. In de tweede helft duurde het lang tot er nog een goal viel. Axel van Kordelaar zorgde in de laatste minuut voor de definitieve beslissing. Tien minuten daarvoor had Thomas van Iperen nog een grote kans op de 1-1 gemist.

Heukelum-trainer Jerome Ceton was ondanks de nederlaag niet ontevreden over wat zijn ploeg had laten zien. "Ik heb vandaag een team gezien wat hard heeft gewerkt. We hebben met name goed verdedigd en LRC in ieder geval niet zo makkelijk laten scoren als ze tegen Woudrichem en Rijsoord hebben gedaan.”