Beesd Griezelt zoekt vrijwilligers en figuranten

Beesd • Dit jaar vindt Beesd Griezelt plaats op zaterdag 29 oktober van 19.00 uur tot 22.00 uur. Het thema is Bees(t)(d)achtig. Beesd Griezelt is op zoek naar vrijwilligers en figuranten die meehelpen deze avond tot een spectaculair evenement te maken. 

De griezelroute voert dit jaar onder andere door de Voorstraat, Middenstraat, Dorpsplein en Havendijk. Er zullen veel bewoners van (spook)huizen langs de route meedoen met Beesd Griezelt. Ook zullen er veel angstaanjagende figuranten rondlopen. Het vertrek- en eindpunt is het Dorpsplein. 

Ticketverkoop

Tickets kosten 4 euro per persoon voor alle deelnemers, ongeacht de leeftijd. Het deelnamegeld wordt gebruikt voor de aankleding, het decor en een hapje en drankje voor iedereen die meedoet. Omdat de subsidie in de komende jaren ontbreekt, gebruikt de organisatie een deel van de ticketprijs als buffer voor de volgende edities. Opgeven als vrijwilliger kan via beesdgriezeld@gmail.com. Tickets zijn te koop via kindercrea.net/event/beesd-griezelt-beesd-is-los/.