Bevestiging en intrede ds. Buitink

WAARDENBURG-NEERIJNEN •.De bevestiging en intrede van ds. C.H. Buitink in de Hervormde Gemeente Waardenburg-Neerijnen vindt plaats op 21 augustus vanaf 10.00 uur. De locatie is Van Pallandtweg 12.

In deze dienst hoopt ds. C. Doorneweerd, predikant te Strijen, voor te gaan. Na afloop van de dienst is er gelegenheid om ds. en mevr. Buitink te ontmoeten in het Hervormd Centrum ‘De Oude School’, Dorpsstraat 25 te Waardenburg. Vanaf 13.00 uur is er een gezamenlijke broodmaaltijd in ‘De Oude School’. ’s Middags hoopt ds. C.H. Buitink intrede te doen om 14.30 uur in de Hervormde Kerk te Waardenburg, Dorpsstraat 23. Eveneens is er na deze dienst in ‘De Oude School’ gelegenheid om de familie Buitink persoonlijk te begroeten. Tijdens beide diensten is kinderoppas aanwezig.

Aanmelden kan voor 11 augustus via e-mail aan  scriba@hervormdwaardenburgneerijnen.nl

De diensten zijn digitaal te volgen via de link ‘Luister mee/terug’ op de site www.hervormdwaardenburgneerijnen.nl


Schietincident in dorp Rumpt 

RUMPT • Donderdagavond 28 juli rond half negen  werd er een schietincident gemeld aan de Schuttersteeg in Rumpt. Meerdere politievoertuigen gingen met spoed ter plaatse en ook hing er een politiehelikopter boven het gebied. Het incident heeft op straat plaatsgevonden, waarbij meerdere keren in de lucht is geschoten. De politie heeft een aantallen pylonnen op de weg geplaatst, waaronder mogelijk kogelhulzen liggen. Het is niet bekend, of de dader inmiddels is aangehouden. De weg werd afgesloten met afzetlint  in verband met onderzoek.


Touw trekpontje doorgesneden

ACQUOY • Het touw van het trekpontje over de Culemborgsche Vliet aan de Aquoyseweg is doorgesneden. Hierdoor kunnen wandelaars voorlopig even geen gebruik maken van het pontje. Mogelijk hebben vandalen het touw doorgesneden. Vervelend, want in deze tijd van het jaar wordt het pontje veelvuldig gebruikt door wandelaars, die nu een eind om moeten lopen.