• Welkom op 2 juli: Gerdina's Hof 33 in Geldermalsen.
• Welkom op 2 juli: Gerdina's Hof 33 in Geldermalsen. Foto: B. Germans

Jubileum voor Jilis Autobedrijven

GELDERMALSEN • Op 1 juli 2022 is het 12,5 jaar geleden dat Jilis van Mourik Auto’s fulltime van start is gegaan. Houden we de eerste inschrijving aan, dan is dit zelfs al vijftien jaar geleden. Er is inmiddels veel veranderd in het bedrijf.
Het autobedrijf  groeide van eenmanszaak tot twee vestigingen: in Geldermalsen en in Leerdam. Beide vestigingen hebben een professionele en compleet uitgeruste werkplaats met goed opgeleide monteurs. Daarnaast is er op beide locaties een ruim en divers occasion-aanbod, gepresenteerd in de showrooms. Alles is er te vinden: van een kleine voordelige auto tot een sportwagen en van een gezinsauto tot een bedrijfswagen.

De afgelopen maanden kende het bedrijf mooie ontwikkelingen, zoals een volledig nieuwe huisstijl, een 360°-fotostudio en een naamsverandering. Dit én het jubileum wil Jilis van Mourik Auto's niet onopgemerkt voorbij laten gaan. Daarom nodigen zij iedereen uit op hun open dag op zaterdag 2 juli van 10.00 tot 18.00 uur. 

Er is dan van alles te beleven in en rond het pand in Geldermalsen. Men kan een exclusieve collectie auto's en oldtimer bromfietsen bekijken, maar ook een demonstratie uitdeuken zonder spuiten bijwonen en de nieuwe 360°-fotostudio in werking zien. Voor kinderen is er een stormbaan, kleurwedstrijd en een ijsje. Vanzelfsprekend met een hapje en een drankje.