Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Voetbalvereniging Heukelum bestaat 90 jaar

Algemeen

HEUKELUM • Na drie jaar voorbereiding kon voetbalvereniging Heukelum na twee jaar vertraging op 11 juni eindelijk het negentigjarige bestaan vieren. 

Het weekend van 23 april 2020 moest een feest worden. Er was al van alles bedacht, maar corona gooide roet in het eten dus werden de plannen een jaar opgeschoven. Op 11 april 2021 is er vanuit het comité een clinic georganiseerd voor de JO7 t/m JO14 onder leiding van trainers van betaald-voetbalorganisatie Sparta Rotterdam. Dit was al een groot succes. Helaas kon de feestavond met artiesten nog steeds niet doorgaan.

Maar op 11 juni was het dan eindelijk zover en kon het feest voor het 90-jarige bestaan (26 april 2020) van de voetbalvereniging Heukelum worden gevierd. Overdag werd het jaarlijkse finaledag-mixtoernooi gehouden. Als extra waren er nog glittertattoos met een speciaal ontworpen logo en de kinderen werden getrakteerd op een ijsje van IJsboerderij “De oude Schuur”. Om iets na 21.00 opende Bas van Iperen het feest. Marco Kraats opende het spektakel met een optreden waarbij iedereen gelijk helemaal uit zijn dak ging. Daarna was het de beurt aan de Meerkerkse Kees Versluys, zonder hem is er geen feest. Tot slot trad Raymon Hermans nog op en was het feest compleet.