Artikelen in deze editie

Verzamelpunt spullen Oekraïne

Emotioneel overleg verbreding A2

Boek over voetbal in West Betuwe

Festival Welzijn West Betuwe

'Opa' Kuipers plakt er een jaar bij

De kleine dingen

Raad verontrust over verbreding A2

Workshop over omgaan met verlies

geldermalsen • De Rehobothschool in Geldermalsen heeft vrijdag 20 mei een actiedag georganiseerd.

geldermalsen • De GGD vaccineert op maandag 30 mei van 16.00- 20.00 uur in de Oude brandweerkazerne in Geldermalsen. Het adres is Rijnstraat 20 in Geldermalsen.

Gratis jurdisch inloopspreekuur

Bananenverkoop

Dorpsmarkt Enspijk

neerijnen • Neerijnen stond in het teken van saamhorigheid op zaterdag 21 mei. Voor drie goede doelen is een markt georganiseerd en daarnaast zijn diverse wandelingen gemaakt.

De Ruisvoorn bestaat 50 jaar

GELDERMALSEN • Op 17 mei onderschreven 9 gemeenten, Waterschap Rivierenland, Provincie Gelderland en ruim 20 partners de ‘Regionale Adaptatiestrategie’ en de ‘samenwerkingsagenda’.

WEST BETUWE • De fruittelers vrezen dat de belangen niet voldoende worden meegewogen in de plannen van de provincie Gelderland.

OPIJNEN • Dichterbij Huis in West Betuwe organiseert op 31 mei haar 2e eettafel café. Niet in het Stroomhuis, zoals oorspronkelijk was aangekondigd, maar aan de Waaldijk 3 in Opijnen.

Big Band Betuwe

13.000 euro nodig voor busje

ASPEREN • In Asperen wordt op zaterdag 28 mei weer een jaarmarkt gehouden. De jaarmarkt zal plaatsvinden op en rond het Raadhuisplein bij het voormalige gemeentehuis en de muziektent en duurt van 9.00 tot 16.00 uur.

Expositie in Ravestein

Struintocht in het Munnikenland

Kunstexpo Merie Rijnberk

Culemborg

woensdag 25 mei

Workshop Windows 11 in het Weeshuis

Inloop voor jong en oud Bolderburen

Film: Red Rocket in de Agnietenhof

donderdag 26 mei

Tiels Mannenkoor met beiaardier

Jaarmarkt Asperen Raadhuisplein

Waarde Wandeling Redichemse Waard

Hellouw • In Hellouw won Herovina verdiend met 2-3 van ASH. Na een 1-1 ruststand wam Herovina aan het eind van de wedstrijd op een 1-3 voorsprong. In de laatste minuut deed de thuisclub nog iets terug door de 2-3 te scoren.

Haaften doet goede zaken in 3e periode

Uitslagen

sleeuwijk • Tricht had zaterdag geen problemen met hekkensluiter Sleeuwijk. De uitwedstrijd werd met 1-4 gewonnen. Hierdoor staan de Trichtenaren op een keurige vijfde plaats en spelen volgend jaar ook in de tweede klasse.

HEUKELUM • Heukelum deed dankzij knappe 3-1 thuiswinst op Roda Boys op twee fronten goede zaken. Handhaving in de tweede klasse is nu bijna zeker en daarnaast is de derde periodetitel binnen handbereik.

Duur verlies voor Rhelico

Slecht begin nekt WNC

Internationaal JO9-toernooi

REGIO • Wat een vreugde bij drie stoere meiden uit onze regio. Ze gaan namelijk toch nog ons land verdedigen in Istanbul. Het Wereldkampioenschap IJshockey Dames U18 zou eerder in januari van dit jaar al gehouden worden.

GORINCHEM/LEERDAM • Na het gelijkspel een week eerder moesten de waterpoloheren dit weekend twee keer winnen van SWOL uit Zwolle.

Nieuweling Luna Kers presteert goed

WHV sluit seizoen af met winst

Asperen All Stars kampioen

Internationaal JO9-toernooi

gorinchem • Polsstokhoogspringen is een moeilijk, maar misschien daardoor ook het mooiste onderdeel van de atletiek. "Hier komen veel sport- en natuurwetten bij elkaar", zegt de bijna 72-jarige Gorcummer.