Asperen wint bij GSC/ODS

dordrecht • Asperen heeft een knappe overwinning weten te boeken bij GSC/ODS. Ruben Boet zorgde vlak voor rust voor de winnende treffer.

De middenvelder kreeg de bal voor zijn voeten na een goed uitgespeelde uitbraak van de bezoekers en schoot overtuigend raak. Daarvoor hadden beide ploegen al wat kansen gehad.

GSC/ODS ging na rust wat meer naar voren spelen, waardoor Asperen meer ruimte kreeg en de nodige mogelijkheden had om het duel te beslissen. Dit gebeurde echter niet, terwijl de thuisploeg bleef jagen op een treffer. Asperen-doelman Dennis Rooijakkers en de paal voorkwamen dat die viel en dus won Asperen.

Leerdam Sport verliest van IFC

leerdam • Leerdam Sport’55 heeft in eigen huis een nederlaag gelegen tegen IFC, dat afgelopen week kampioen werd. In Leerdam werd het 0-1. De bezoekers namen al na vijf minuten de leiding na een fraaie treffer.

In het restant van de wedstrijd werd er niet meer gescoord. Voorafgaand aan het duel kregen de bezoekers een bos bloemen overhandigd. Die verrassing hadden ze te danken aan hun midweeks behaalde kampioenstitel.