ASH in topvorm: 1-3 tegen ZBC'97

zwijndrecht • ASH speelde één van zijn beste wedstrijden van dit seizoen. In Zwijndrecht werd ZBC'97 met 1-3 verslagen. Arnoud van Arendonk scoorde twee keer. Danny Bijl was de andere doelpuntenmaker. Van Arendonk kopte in de 18e minuut uit een corner de 0-1 binnen. In de 62e minuut verdubbelde dezelfde van Arendonk de score door in de rebound de bal over de keeper te lobben. Tien minuten later strafte Danny Bijl een fout van een Zwijndrechtse verdediger af en scoorde 0-3. In de blessuretijd deed de thuisclub voor de statistieken iets terug et zette de 1-3 eindstand op het bord.

Zesde zege van Vuren op rij

vuren • Voor de zesde keer op rij behaalde Vuren de volle drie punten. In een matige wedstrijd werd uiteindelijk met 3-0 gewonnen van de studentenclub Merlijn uit Tilburg. Door dit resultaat staat Vuren bovenaan in de derde periode met vijf punten los op achtervolger Haaften. In de eerste helft waren de Tilburgers beter en was het aan keeper Tim Ritmeester te danken dat het in de rust 0-0 was. Na rust was Vuren beter en Michael Tahamata maakte 1-0. Bjorn Paul miste in eerste instantie een strafschop maar in de rebound scoorde hij alsnog. Een kwartier voor tijd maakte Bjorn zijn tweede en Vurens derde.

Rick van Loo naar Stedoco

HOORNAAR/LEERDAM • SteDoCo heeft zich voor volgend versterkt met Rick van Loo. De 24-jarige aanvaller komt over van LRC Leerdam.

Leerdammer Van Loo heeft altijd voor LRC gespeeld, met uitzondering van een uitstapje van twee jaar naar Heukelum.