MVV’58 verliest onnodig van BZC’14

brakel • In Brakel verloor MVV’58 onnodig met 3-1 van BZC’14. Door een tweede gele kaart voor aanvoerder Cas Wilpstra eindigde de ploeg uit Meteren met tien man. Omdat Capelle ook verloor is het nu zeker dat MVV’58 ook het volgende seizoen derde klasse voetbalt.

MVV’58 kwam in de dertigste minuut op 1-0 achterstand. In de tweede helft was MVV’58 heer en meester en Jacco de Leeuw scoorde de gelijkmaker. BZC’14 kwam weer op voorsprong door een penalty. MVV’58 moest met 10 man verder toen Cas wilpstra zijn tweede gele kaart pakte. Vlak voor tijd maakte de thuisclub 3-1.

Mooie zege SVS'65 tegen Lekvogels

spijk • In Spijk werd Lekvogels met 4-2 verslagen. Grote man bij SVS’65 was Robin IJselstijn. Hij scoorde twee keer. Na een kwartier kwam SVS’65 op voorsprong door een doelpunt van Robin IJselstijn. Maar tien minuten later werd een verkeerde terugspeelbal afgestraft door Lekvogels, 1-1. In de 40e minuut scoorde Fetim Meha 2-1 door een strafschop te benutten. In de tweede helft werd het 1-4 door doelpunten van IJselstijn en Martijn Tromp. SVS’65 kreeg nog kansen om de voorsprong uit te breiden. Maar Lekvogels deed aan het eind van de wedstrijd nog iets terug door 2-4 te scoren. De Spijkse overwinning kwam niet meer in gevaar.

Beesd blijft in de winning mood

beesd • Beesd is in de winning mood. Na twee overwinningen werd ook Well aan de zegekar gebonden. In en tegen Well won Beesd met 1-2.

Met een complete selectie speelde Beesd een goede wedstrijd. In de eerste helft hadden de gasten zes opgelegde kansen. Maar in de 44e minuut maakte Well uit een spaarzame counter 1-0.

In de tweede helft was Beesd effectiever. Na 67 minuten kwam Beesd langszij door een doelpunt van Kevin Spronk. Dezelfde Spronk rondde 10 minuten voor tijd een steekpass van Jarno van de Water goed af en scoorde zijn tweede en winnende doelpunt.

Weinig tegenstand voor Rhelico

den bosch • In een matige wedstrijd heeft Rhelico met 0-5 gewonnen van OSC’45. De ploeg uit Rumpt doet goede zaken en staat nu vijfde in de ranglijst en derde in de tweede periode. In Den Bosch had Rhelico weinig tegenstand en stond al in de rust met 0-2 voor. Ferry van Asch en Niels Lobregt scoorden namens Rhelico. In de tweede helft schoot Sander Noom de 0-3 binnen. En de weer teruggekeerde Glenn van Gelderen maakte met een pegel 0-4. Het slotakkoord was voor Kylian Heemskerk. Uit een afgeslagen corner maakte hij 0-5.