haaften • Haaften doet nog volop mee met de strijd om de nacompetitie. Concurrent GDC werd met 2-1 verslagen.

Haaften heeft nu stuivertje gewisseld met GDC en staat nu op een vierde plaats. Haaften strijdt met Vuren en BLC om de derde periode.

In Haaften begon GDC goed aan de wedstrijd. Toch kwam Haaften na een half uur op voorsprong door Michael Smit. In de tweede helft kwamen de gasten uit Genderen fel uit de kleedkamer om de gelijkmaker te maken. Maar na een uur verdubbelde Haaften de voorsprong. Een vrijetrap van Kevin van de Velde werd mooi binnen gewerkt door Mats van Velzen.

Hierna ging GDC meer risico nemen. In de 80e minuut scoorden GDC 1-2. Met lange ballen probeerde GDC er een gelijkspel uit te slepen. Maar het betrouwbare Haaftens centrale duo Jeffrey Wolf en Kevin van de Velde kwam niet meer in de problemen. Haaften kreeg zelfs nog een kans op 1-3 maar de bal stuiterde via onderkant lat het veld weer in.

Haaften speelt zaterdag in Andel tegen Sparta’30.