Schrijf je in voor gratis workshops

west betuwe • De eerste editie van het gratis festival West Betuwe JAM (10 en 11 juni in Geldermalsen) belooft een spektakel te worden. Naast genieten van lekker eten en drinken, kennismaken met lokale initiatieven en dansen op live muziek kunnen bezoekers ook deelnemen aan diverse workshops. De inschrijvingen zijn inmiddels geopend.

Het festival is verdeeld in thema's. Op vrijdag draait alles om vitaal ouder worden. Alle aspecten van ouder worden komen aan de orde: hoe zorg ik ervoor dat ik langer thuis kan blijven wonen? Wat is het belang van een levenstestament? En hoe zit het met mijn ‘financiële fitheid’? De workshops Qigong yoga en internationale dans richten zich weer op de fysieke gezondheid. 

Op zaterdag zetten we de vrijwilligers uit de gemeente in het zonnetje. Zij kunnen tijdens de diverse workshops aan de slag met positieve gezondheid, het zetten van de mooiste glittertattoos, de kracht van social media en nog veel meer. Wie juist op zoek is naar wat meer rust en balans kan bovendien meedoen aan de mindfulnesswandelingen die de hele dag door gegeven worden.
Deelname is voor iedereen gratis. Vanwege een beperkt aantal plaatsen is inschrijven verplicht. Meer weten of alvast inschrijven? Kijk snel op www.westbetuwejam.nl.