ASPEREN  • Bridgeclub Lingewaal startte woensdag met de laatste serie van het winterseizoen. Uitslagen: 1. Ineke van Klaveren & Rita Robbe - 59.72%, 2. Henny Nierop Groot & Dick van Beurden - 58.68%, 3. Jan Nierop Groot & Hiltjo van der Woude - 55.90%, 4. Lies de Wit & Wim Eijgelaar - 55.56%, 5. Maja Filius & Bram Filius: 55.21%.

Op maandag 2 mei is voor de tweede keer in serie 4 gespeeld. Uitslagen: 1. Gerry Versteegh & Bouke den Oudsten - 62.50%, 2. Francijn Kuipers & Yke van Pinxteren - 61.67%, 3. Netty Arendonk & Klaas Arendonk - 57.59%, 4. Edith Verbeek & Dick Verbeek - 57.08%, 5. Truus van der Woude & Hiltjo van der Woude - 52.50%

Bridgeclub Beesd

beesd • Toos Jongerius en Janske van de Water wonnen de competitieronde bij bridgeclub Beesd. De uitslagen, lijn A: 1. Toos Jongerius & Janske van de Water- Keij - 62,50%, 2. Annelies de Klerk & Frans Kuipers - 57,64%, 3. Jan van der Lingen & Hugo Prakken 56,25%; lijn B: 1. Willy Jagers & Tiny Verschoor - 72,50%, 2. Elly Gietman-Story & Judy Wakkermans- van Lith - 60,00%, 3. 3. Frits Heszler & Anita Heszler - 53,13%.

Muilwijk snel in Gemert en Reusel

Gemert/reusel • Motorcrosser Lianna Muilwijk deed Gemert (zondag 1 mei) en Reusel (zondag 8 mei) goede zaken in de strijd om het Nederlands kampioenschap. Ze behield de leiding in het algemeen klassement.

In de eerste manche in Gemert had Lianne een goede start, ze lag op kop en wist de manche winnend af te sluiten. In de tweede manche viel de rijdster voor haar tijdens de start. Hierdoor viel Lianne hard en moest ze vanaf de laatste plaats beginnen aan een inhaalrace. Elke ronde wist ze plaatsen goed te maken en ze finishte uiteindelijk toch nog op een keurige vierde plaats. Met een eerste en een vierde plaats wist ze tweede te worden in de daguitslag met dezelfde punten als de winnares.

De start van de eerste manche in Reusel liep vrij goed. Lianne kon als tweede van de dames beginnen aan haar wedstrijd. Gedurende manche kwam Lianne steeds meer in haar ritme. Ze kon de manche op een tweede plaats afsluiten. In de tweede manche had Lianne een nog betere start. Weer vertrok ze als tweede bij de dames, na een aantal ronde wedstrijd had ze genoeg voorsprong opgebouwd en kon ze ook deze manche afsluiten op een mooie tweede plaats. Met deze resultaten behaalde ze ook een 2e plaats in de daguitslag.