Chinees lunchbuffet in Neerijnen

neerijnen • Belangstellenden kunnen zich aan melden voor een Chinees lunchbuffet op woensdag 18 mei bij de Zonnebloem afd. Neerijnen. Ingebouw Maranatha in Opijnen vanaf 11.15 uur. De afsluiting is om ongeveer 16.00 uur. Na het buffet krijgen de gasten een presentatie over de 26 dorpen van de gemeente West Betuwe. Men ziet bekende gebouwen van de gemeente zoals het eerst was. De daarop volgende bijeenkomst is op dinsdag 28 juni. De Zonnebloem afd. Neerijnen heeft altijd plaats voor nieuwe gasten. Van harte welkom op een middag vol met ontspanning! Opgeven tot 14 mei bij Adrie van Zandwijk 06 23518414 of 0418 592278 en bij Joost van Oosterum 0418-591763. (Zelf voor vervoer zorgen naar Opijnen).


Open eettafel in Opijjnen

opijnen • Dinsdag 17 mei kan men weer lekker eten met een gezellige sfeert in de Keijsershof in Opijnen. Binnenlopen vanaf 11.30 uur. Wel even aanmelden bij Nelly Hekman, tel: 06 17017623.


Boeken- en puzzelkraam

geldermalsen • De ZWO groep van de PKN kerken in Geldermalsen hebben op vrijdag 13 mei van 9.00 tot 14.00 uur en zaterdag 14 mei van 10.00 tot 16.00 uur een kraam vol boeken en puzzels buiten bij gebouw De Ontmoeting bij de Centrumkerk. Opbrengst is voor het project Rescue Baby Gambia.


Glitterfeest Just-M! in Meteren

meteren • Mensen die zin hebben in een dansfeest in glitterstijl zijn welkom op zaterdag 14 mei in het Dorpshuis aan de Achtersteweg in Meteren. Just-M! onder leiding van Aart Versluis, met in het voorprogramma M-Tastic! en Music@Meteren-class, verzorgt er dan een dansfeest in glitterstijl. Aanvang 20.00 uur. Een dansfeest bij Just-M! staat garant voor een gezellige avond waar de 30-koppige coverband muziek speelt uit de periode Jaren ’60 tot dit jaar. Nederlandstalig, Engelstalig… de twee zangeressen en de zanger van de band hebben, samen met de muzikanten, een breed scala aan muziek waarop gedanst kan worden. 


Ongeluk in Ophemert

ophemert • Op de Bommelsestraat in Ophemert heeft zaterdag 7 mei om 17.55 uur een ongeval plaatsgevonden. Een man in een Volkswagen Caddy met een aanhanger erachter kwam vanuit de richting Opijnen. Ter hoogte van de Oude Bommelsestraat kwam hij in een hekwerk terecht en schampte een aantal bomen. Door de klap schoot een ijzeren buis van het hekwerk dwars door de voorruit van de bijrijdersstoel. Vervolgens door de stoel heen en het uiteinde kwam terecht tussen het gereedschap achterin. 

De jongeman is nagekeken in de ambulance, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis.