Rhelico gelijk tegen runner-up O.S.S.’20

oss • In Oss speelde Rhelico met 1-1 gelijk tegen de runner-up OSS’20. Rhellico kwam in de eerste helft op een 0-1 voorsprong. Een strakke corner van Ferry van Asch werd keihard ingekopt door Kylian Heemskerk. Hierna had Rhelico in de eerste helft nog legio kansen om de voorsprong uit te breiden. Na rust werd OSS’20 steeds sterker. In de 85e minuut kwam de thuisclub langszij. Trainer Adrie van Steijn was trots op “zijn jongens”. “Het was een heel andere wedstrijd dan vorige week. (1-8 verlies tegen SV de Braak). Ik denk dat we de beste helft van die seizoen speelden."

Vuren speelt zich bijna veilig

vuren • Met een 2-0 overwinning speelde Vuren zich bijna veilig. “Officieel kunnen we nog degraderen maar dan moet Capelle alle wedstrijden winnen en wij alles verliezen. Dat zie ik niet gebeuren”, zegt trainer Rick Kolff.

Vuren speelde niet best vandaag maar kwam nauwelijks in de problemen. Tien minuten voor rust kwam Vuren op voorsprong. Wie anders dan Bjorn Paul scoorde uit een voorzet van Luuk van der Vliet. In de 55e minuut verdubbelde Tygo van Markus de score. Door dit resultaat staat Vuren bovenaan met 12 punten uit 4 wedstrijden in de derde periode.