GVV sterkste in doelpuntenfestijn

tilburg • GVV doet weer goede zaken in de strijd om de derde plaatst. FC Tilburg werd met 3-4 verslagen na een 2-0 achterstand.

GVV begon slecht aan de wedstrijd. Binnen tien minuten stonden de Tilburgers met 1-0 voor. In de 44e minuut werd het zelfs 2-0. Maar in de tweede helft werd er uit een ander vaatje getapt door GVV. Wilfred Mulder maakte de aansluittreffer. FC Tilburg scoorde nog 1-3, maar toen een speler van de thuisclub met rood werd weggestuurd, waren de rapen gaar. Bram Reemers schoot de 2-3 in de kruising en Danny Hak benutte een penalty. Vlak voor het eindsignaal maakte Mulder zijn tweede en winnende.

Beesd wint in de laatste minuut van Willem II

tilburg • Dit keer viel het kwartje de goede kant op. In de laatste minuut kopte Vincent Peek de winnende in het doel en boekte Beesd een terechte 0-1 overwinning tegen Willem II. In de eerste helft had Beesd al op voorsprong kunnen staan. Maar Kevin Spronk schoot tegen de paal en Jarno van de Water had zijn vizier niet scherp staan en miste twee keer. In de tweede helft leek het een bloedeloos gelijkspel te gaan worden. Totdat de jonge invaller Peek uit een corner de 0-1 inkopte.