Heukelum ook te sterk voor EBOH

dordrecht • Heukelum heeft voor de derde keer op rij weten te winnen. Na overwinningen tegen Woudrichem en Sleeuwijk waren de mannen van Jerome Ceton ook te sterk voor EBOH: 2-3. Tim Schwebke kreeg al een goede mogelijkheid, voordat hij in de 41e minuut zorgde voor de 0-1. Na de rust was EBOH sterker en dit resulteerde in de gelijkmaker na ruim een uur spelen. Tien minuten later zorgde Brennan Bieri echter voor de verrassende 1-2 en maakte Benjamin Meijdam even later de 1-3. In de blessuretijd werd het nog spannend met de 2-3, maar daar bleef het bij.

Asperen verliest van Unitas-tiental

gorinchem • Asperen is er niet in geslaagd om punten mee te nemen uit Gorichem. Op bezoek bij Unitas speelde het een uur lang met een man minder, maar verloor men toch: 2-1. Asperen begon matig aan het duel en keek na acht minuten al tegen een achterstand aan. Daarna was de ploeg van Jeffrey Kleijn wakker en voetbalde het beter, maar had men moeite om tot grote kansen te komen. Na een klein half uur mocht Unitas met tien man verder toen er een speler twee keer geel krijg vanwege praten. Na de rust zette Asperen aan, maar viel de goal aan de andere kant. Maikel Groenenberg maakte nog wel de 2-1, maar daar bleef het bij. “We moeten het tot het einde van het seizoen per wedstrijd bekijken en dan zien we vanzelf of we in de nacompetitie staan”, aldus Jeffrey Kleijn.

MVV’58 wint

meteren • In Meteren werd Sparta’30 met 3-1 verslagen. Hierdoor lijkt de Meterense ploeg zich vellig te hebben gespeeld. In het begin had MVV’58 moeite met de lange bal van Sparta’30. Toch kwam de thuisclub op voorsprong toen Remko Knoop een steekbal van Domenic Comerford netjes afrondde. Een tikkeltje onverwacht kwamen de gasten uit Andel in de 66e minuut op gelijke hoogte. Hierna waren de Blauwzwarten even de weg kwijt. Maar uiteindelijk trok MVV’58 aan het langste eind. Een voorzet van de opgekomen Jacco de Leeuw werd met wat geluk in het doel gewerkt door Jean-Luc van Mourik. In de 89e minuut maakte de ingevallen Robin Jager aan alle onzekerheid een eind door 3-1 te scoren.

ASH overklast SSW

dordrecht • ASH heeft zijn doelsaldo opgekrikt. In Dordrecht werd SSW met 1-6 verslagen. Hierdoor is ASH niet meer de ploeg met het minst aantal gescoorde doelpunten in de vierde klasse E. In de 37e minuut opende Jens Duizer de score. Daarna zorgden Jan Donker en Danny Bijl voor de 0-3 ruststand. Dezelfde Bijl maakte in de 72e minuut zijn tweede. De Dordtenaren deden iets terug door de 1-4 te scoren. Maar het slotoffensief was voor ASH. Jens Duizer en Thijmen Noordam zetten de 1-6 eindstand neer. Volgens trainer Gilberto Smit werd het tijd. ”Dit keer hebben we het veldoverwicht omgezet in doelpunten."