sliedrecht • WNC heeft de subtopper in en tegen Sliedrecht met 2-1 verloren. Door dit resultaat staat WNC nu op een vierde plek, twee punten achter Sliedrecht.

In de eerste helft waren er weinig echte kansen. De Waardenburgers hadden enkele mogelijkheden, maar het ontbrak ze aan stootkracht. Uit een vrije trap kwam Sliedrecht op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft zette WNC meer druk naar voren. Geheel tegen de verhouding in scoorde Sliedrecht 2-0. De druk werd verder opgevoerd door de Waardenburgers. Dat resulteerde in een aantal 100 procent kansen. Uiteindelijk kreeg WNC in de 85e minuut een strafschop. Deze werd benut door Mirel Ibrahimovic. Hierna kregen Luuk Uitman en Melvin van Gestel de mogelijkheid om de gelijkmaker te scoren, maar tevergeefs.

In de strijd om een nacompetitieplaats doet WNC nog volop meer. WNC heeft nu stuivertje gewisseld met Sliedrecht en staat in de derde periode vierde met drie punten achterstand op koploper Sliedrecht. Het kampioenschap zal worden beslist worden tussen Huizen en Zuidvogels.

WNC speelt aanstaande zaterdag de thuiswedstrijd tegen Almkerk.