Herovina buigt 3-0 achterstand om tot gelijkspel

dordrecht • In Dordrecht kwam Herovina met 3-0 achter te staan tegen GSC/ODS. In de tweede helft kwam de gasten uit Herwijnen goed terug tot 3-3. De thuisclub kwam al snel op voorsprong. Na een kwartier stond GSC/ODS al met 2-0 voor. Nadat een vrije trap van Coen de Ridder op de lat belandde, werd het vijf minuten voor rust 3-0. Na twee wissels was Herovina in de tweede helft de bovenliggende partij. In de 62e minuut benutte Kevin Steenbruggen een strafschop en acht minuten later scoorde De Ridder alsnog via een vrije trap. Tien minuten voor tijd maakte invaller Frank Clements de gelijkmaker. Jesse van Vliet kreeg nog een grote kans op 4-3 maar hij kopte naast.

Domper voor Rhelico tegen koploper De Braak

rumpt • Na acht wedstrijden niet te hebben verloren ging Rhelico de bietenbrug op. In Rumpt werd met 1-8 verloren van koploper De Braak. Bij rust stond Rhelico al met 0-5 achter. In de tweede helft voetbalde Rhelico veel beter. Toch kwamen de Helmonders op een 8-0 voorsprong. Rhelico wist alsnog tegen te scoren. Nathan van Os rondde een assist van Kylian Heemskerk mooi af. Trainer Adrie van Steijn was vooral teleurgesteld in het spel in de eerste helft. “De eerste helft speelde we heel slecht. Na rust herstelde we ons. Uiteindelijk een geflatteerde overwinning voor de hoogstwaarschijnlijke kampioen SV de Braak.”